Theoriecursus

Leer nu online en high-speed bij LANDER in Kaatsheuvel. Je theoriecursus voor je CBR theorie-examen met Speedtheorie. Veel kiezen bij het behalen van het rijbewijs deze online theoriecursus in combinatie met het meest verkochte theorieboek. Vanaf 16 jaar mag je hiervoor lessen volgen en het theorie-examen doen. De meeste leerlingen kiezen voor een online-cursus.

Je mag een tussentijdse toets of het praktijkexamen doen, als je je theoriecertificaat hebt. Ons advies is om altijd zo snel mogelijk je theorie te halen. Dan hoef je je daar alvast niet meer druk over te maken en bovendien pas je het direct toe in je praktijklessen waardoor je nóg sneller leert.

Leer nu online high-speed voor je CBR theorie-examen met Speedtheorie. Veel kiezen het online cursuspakket in combinatie met het meest verkochte theorieboek van Nederland. Speedtheorie is efficiënt, in korte tijd leer je alle verplichte onderwerpen van het CBR theorie-examen.

De opleiding bestaat uit 14 korte, krachtige hoofdstukken die elk een hoofdonderwerp van het CBR theorie-examen behandelen, met aansluitend een aantal pittige oefenvragen. Het kost je maar 10 tot 15 minuten om een hoofdstuk te bestuderen.

Aan het eind van de Speedtheorie opleiding heb je nog 5 uur toegang tot complete en realistische oefenexamens, ter voorbereiding op je CBR theorie-examen. Het bekende theorieboek is daarbij een handig naslagwerk, als je onderwerpen nader wilt bestuderen.

De opleiding zit boordevol afbeeldingen en bewegende animaties, videos en slide-shows die de lesstof illustreren. Speedtheorie is er speciaal voor de leerling die snel, efficiënt en effectief de theorie wil leren.

Bestel in de webshop >