Tarieven Privéles

Bij LANDER Rijopleidingen kun je zelf kiezen: losse rijlessen of verschillende lespakketten waaronder een voordelig startpakket met gratis proefles voor bestuurders die voor het eerst beginnen met autorijles. Voor ieder een passende aanbieding met de beste prijs/kwaliteitverhouding van de regio!

LET OP: Sommige autorijscholen bieden rijlessen van slechts 50 min, werken met een vaste opstapplaats ergens in de regio of laten leerlingen elkaar ophalen en wegbrengen. 

UNIEK BIJ LANDER: Échte volle lesuren van 60 min, we halen je altijd persoonlijk op en hoef je nooit een andere leerling op te halen of weg te brengen! Bewezen effectief met maximaal rendement.

 

Proefles (60 min.) + advies Gratis*
Startpakket beginnende bestuurders = eerste 10 volle lesuren (60 min.) + gratis proefles (60 min.) + RIS-leskaart € 635
Voordeel Lespakket – 10 = 10 volle lesuren (60 min.) € 635
Losse les per vol lesuur (60 min.) € 65
Tussentijdse Toets B incl. examenkosten CBR en 1 uur rijles vooraf € 250
Praktijkexamen B incl. examenkosten CBR en 1 uur rijles vooraf € 280
Toeslag Faalangst Praktijkexamen € 75
RIS-praktijkboek € 28

* De prijs van een eerste proefles van 1 uur is € 65. Bij afname van het startpakket is deze voor beginnende bestuurders geheel gratis!

Privéles dus géén andere leerlingen wegbrengen en ophalen. Bij LANDER halen we je persoonlijk op en rijd je zelf weer terug. Bij de rijschool uit Kaatsheuvel begint de rijles dus op het moment dat je in de lesauto stapt en eindigt pas wanneer je weer terug bent. Bewezen effectief met maximaal rendement. Uiteraard in een 100% rookvrije lesauto én niet-rokende instructeur, wel zo prettig!

Géén inschrijfkosten. Prijzen zijn inclusief BTW. Prijswijzigingen voorbehouden.