Autorijschool Kaatsheuvel

Géén andere leerlingen wegbrengen/ophalen bij autorijschool LANDER! Bewezen effectief met maximale aandacht en veiligheid door één leerling tegelijk in de lesauto. Uniek bij LANDER! Dit deden we altijd al en blijven we doen in de toekomst.

De autorijschool uit Kaatsheuvel is LANDER Rijopleidingen, bekend om haar prettige en gestructureerde rijopleiding. Op een geduldige en ontspannen manier krijg je autorijles volgens de allernieuwste normen. Je lest in een stoere Ford Focus ST-line die super gemakkelijk rijdt. De rijschool vind je vooral in Kaatsheuvel, Waalwijk, Sprang-Capelle, Loon op Zand, De Moer en Tilburg.

Rijschool LANDER is helemaal van deze tijd met een 100% rookvrije lesauto. Kies voor LANDER: de autorijschool voor Kaatsheuvel en directe omgeving!


Je instructeur

Ik ben Derek Lander, eigenaar van de autorijschool uit Kaatsheuvel. Ruim 25 jaar woon ik samen met Heleen en ben vader van 2 prachtige jongens. Na 19 jaar succesvol een internationale handelsonderneming gerund te hebben, heb ik daar in 2015 afstand van gedaan om mijn échte drive te gaan volgen: passie voor alles op wielen en verkeer. Daarbij zit het lesgeven, trainen en coachen in mijn bloed.

De unieke kenmerken van succesvol ondernemerschap, passie voor het vak en het juiste karakter vormen samen de basis van de autorijschool uit Kaatsheuvel.

Het lesgeven doe ik op een ontspannen, geduldige, gezellige maar effectieve manier waar zeker ruimte is voor een dosis humor waar jij je prettig bij voelt. Ik ben een sportieve niet-rokende instructeur, wel zo prettig!


Ervaren trainer Voortgezette Rijvaardigheid (NL & Internationaal)

Naast regulier autorijles geef ik verschillende voortgezette rijvaardigheidstrainingen aan ervaren bestuurders. Bij dit rijonderricht verhogen ze hun verkeersinzicht, risicobewustzijn en leren de juiste (hogere) rijvaardigheden en technieken aan. Zo kunnen bijvoorbeeld veel schades en ongevallen worden voorkomen en het brandstof/elektriciteitsverbruik fors verlaagd worden.

Ervaren rijvaardigheidstrainer op het gebied van:

 • Slipcursus & baantrainingen
 • Openbare-weg-trainingen in NL en Internationaal
 • Particuliere trainingen
 • Bedrijfstrainingen
 • Individueel tot grote groepen
 • Beginnend tot ervaren bestuurders
 • Personenauto’s tot bedrijfsvoertuigen
 • EV-trainingen (elektrisch rijden)
 • Personenvervoer (o.a. rolstoelvervoer)
 • Caravantraining
 • Rijstijlanalyse
 • Opfriscursus
 • Kantelsimulator
 • Automotive evenementen dealerorganisaties & producenten

Onderdelen zoals verkeersinzicht, veiligheid en ‘Het Nieuwe Rijden’ (zuinig en milieuvriendelijk rijden) maken uiteraard ook deel uit van je rijopleiding. Spreekt dit je aan, neem dan gerust contact op. We begeleiden je graag richting een succesvol rijexamen!

    

    

    


Gecertificeerd Faalangst, Autisme, ADHD/ADD & Rijopleiding In Stappen (RIS)

Ik ben volgens de nieuwste versie WRM 2009 (Wet Rijonderricht Motorrijtuigen) op de hoog aangeschreven Verkeersacademie in Best als rij-instructeur opgeleid. Iedereen is (gelukkig!) anders. Dat maakt mijn vak ook zo boeiend. Om elke leerling zo optimaal mogelijk naar het rijbewijs B te begeleiden heb ik aanvullende opleidingen gevolgd. Ik ben gecertificeerd rij-instructeur om leerlingen uiteenlopend van Faalangst tot Autisme, ADHD of ADD goed te leren autorijden.

Daarnaast ben ik ook RIS-gecertificeerd. Bij deze nieuwste lesmethodiek ‘Rijopleiding In Stappen’ doorloop je 4 verschillende modules. Het slagingspercentage is aanmerkelijk hoger dan bij een gewone rijopleiding, ook de kans dat je in één keer slaagt is groter.