Autorijschool Kaatsheuvel

Géén andere leerlingen wegbrengen/ophalen bij autorijschool LANDER! Bewezen effectief met maximale aandacht en veiligheid door één leerling tegelijk in de lesauto. Uniek bij LANDER! Dit deden we altijd al en blijven we doen in de toekomst.

De autorijschool uit Kaatsheuvel is LANDER Rijopleidingen, bekend om haar prettige en gestructureerde rijopleiding. Op een geduldige en ontspannen manier krijg je autorijles volgens de allernieuwste normen. Je lest in een stoere VW Tiguan R-line die super gemakkelijk rijdt. De rijschool vind je vooral in Kaatsheuvel, Waalwijk, Sprang-Capelle, Loon op Zand, De Moer en Tilburg.

Rijschool LANDER is helemaal van deze tijd met een 100% rookvrije lesauto. Kies voor LANDER: de autorijschool voor Kaatsheuvel en directe omgeving!


Je instructeur

Ik ben Derek Lander, eigenaar van de autorijschool uit Kaatsheuvel. Ik woon al meer dan 25 jaar samen met Heleen en ben vader van 2 prachtige jongens. Na 19 jaar succesvol een internationale handelsonderneming gerund te hebben, heb ik daar in 2015 afstand van gedaan om mijn échte drive te gaan volgen: passie voor alles op wielen en verkeer. Daarbij zit het lesgeven, trainen en coachen in mijn bloed. Deze unieke kenmerken vormen samen de basis van de autorijschool uit Kaatsheuvel.

Het lesgeven doe ik op een ontspannen, geduldige, gezellige maar effectieve manier waar zeker ruimte is voor een dosis humor waar jij je prettig bij voelt. Ik ben een sportieve niet-rokende instructeur, wel zo prettig!


Ervaren trainer Voortgezette Rijvaardigheid

Ik geef naast regulier autorijles ook voortgezette rijvaardigheidstrainingen aan ervaren bestuurders. Ze verhogen hierbij verkeersinzicht, hun risicobewustzijn en leren de juiste (hogere) vaardigheden en rijtechnieken aan. Zo kunnen bijvoorbeeld veel schades en ongevallen worden voorkomen. 

De voortgezette rijvaardigheidstrainingen lopen uiteen van:

  • Anti-sliptrainingen tot openbare-weg-trainingen
  • Bedrijfstrainingen tot particuliere trainingen
  • Individueel tot grote groepen
  • Beginnende tot ervaren bestuurders

Logisch dat je bij LANDER als nieuwe bestuurder daar óók kennis mee maakt. Onderdelen zoals verkeersinzicht, veiligheid en ‘Het Nieuwe Rijden’ (zuinig en milieuvriendelijk rijden) maken uiteraard deel uit van je rijopleiding.

Spreekt dit je aan, neem dan gerust contact op. We begeleiden je graag richting een succesvol rijexamen!

    

    

    


Gecertificeerd Faalangst   •   Autisme, ADHD/ADD   •   Rijopleiding In Stappen (RIS)

Ik ben volgens de nieuwste versie WRM 2009 (Wet Rijonderricht Motorrijtuigen) op de hoog aangeschreven Verkeersacademie in Best als rij-instructeur opgeleid. Iedereen is (gelukkig!) anders. Dat maakt mijn vak ook zo boeiend. Om elke leerling zo optimaal mogelijk naar het rijbewijs B te begeleiden heb ik aanvullende opleidingen gevolgd. Ik ben gecertificeerd rij-instructeur om leerlingen uiteenlopend van Faalangst tot Autisme, ADHD of ADD goed te leren autorijden.

Daarnaast ben ik ook RIS-gecertificeerd. Bij deze nieuwste lesmethodiek ‘Rijopleiding In Stappen’ doorloop je 4 verschillende modules. Het slagingspercentage is aanmerkelijk hoger dan bij een gewone rijopleiding, ook de kans dat je in één keer slaagt is groter.