Rijlessen Kaatsheuvel

Rijlessen in Kaatsheuvel? LANDER geeft je rijles mét plezier. Je leert zelfstandig én veilig autorijden volgens door CBR aanbevolen lesmethode.

Rijlessen bij LANDER uit Kaatsheuvel gaat vertrouwd, gestructureerd en gedegen. Daarbij krijg je rijles op een geduldige en ontspannen wijze waar jij je prettig bij voelt. Zo leer je meest efficiënt. De rijlessen worden gegeven volgens de nieuwste normen op het gebied van milieu en veiligheid. LANDER geeft rijles in een stoere Ford Focus ST-line die perfect geschikt is als lesauto. Je hebt vanuit deze lesauto een goed overzicht op het verkeer en daarbij rijdt deze Ford Focus ST-line super makkelijk. We rijden vooral in de regio van Kaatsheuvel, Waalwijk,  Loon op Zand, De Moer, Sprang-Capelle, en Tilburg.

Je begint met je eerste rijles in Kaatsheuvel. Voor elke leerling volgen we een lesprogramma op maat op omdat iedereen nu eenmaal anders is. Gedurende de rijlessen blijven we je volgens de door CBR aanbevolen RIS-lesmethode goed begeleiden & monitoren. De rijlessen vanuit Kaatsheuvel krijgt je van een betrouwbare en bevlogen rij-instructeur met veel rijervaring.

Belangrijk in de opleiding is de persoonlijke aanpak. Je bent geen nummer, maar een persoon. We ook altijd de tijd om na de eerste rijles de opleiding door te spreken. Ouders of verzorgers worden hierbij ook betrokken. Het is ook mogelijk dat een ouder een keer meerijdt tijdens een van de rijlessen vanuit Kaatsheuvel. Steeds meer leerlingen hebben voor hun 18e al hun rijbewijs gehaald. In die periode kunnen ze met bijvoorbeeld de ouders gaan rijden volgens 2toDrive. Fijn dat de ouders weten wat de leerling leert en kan. 

Spreekt dit je aan, bel of mail ons en we begeleiden je graag richting een succesvol B-rijexamen!

 

Waarom rijles bij LANDER, de rijschool voor Kaatsheuvel e.o:

→ HOOGSTE SLAGINGSPERCENTAGE VAN DE REGIO

→ STANDAARD 90 MINUTEN

→ ÉCHT PRIVÉLES

→ BEVOEGD RIJ-INSTRUCTEUR AUTISME, ADHD & ADD

→ RIJOPLEIDING IN STAPPEN (RIS)

→ STOERE FORD FOCUS ST-LINE

→ ROOKVRIJE LESAUTO EN NIET-ROKENDE INSTRUCTEUR

→ PERSOONLIJK & BETROUWBAAR

→ ONTSPANNEN & EFFECTIEF

 

Ben je er klaar voor? Boek nu je proefles >