Auto rijschool Kaatsheuvel

Kom lessen bij Auto rijschool Kaatsheuvel. Plezierig les krijgen volgens door CBR aanbevolen lesmethode zodat je met je rijbewijs B goed, zelfstandig en veilig gaat autorijden.

Auto rijschool LANDER uit Kaatsheuvel geeft je een gestructureerde en gedegen rijopleiding. De lessen krijg je op een geduldige en ontspannen wijze volgens de laatste normen op het gebied van veiligheid en milieu. We rijden met de auto rijschool vooral in Kaatsheuvel, De Moer, Waalwijk, Sprang-Capelle, Loon op Zand en Tilburg. LANDER geeft rijles in een auto die bijzonder gemakkelijk rijdt: een stoere FORD FOCUS ST-line. 

Bij onze auto rijschool start je in Kaatsheuvel met een proefles. Iedereen is anders dus stellen we een leerplan bij onze rijschool voor je op. Daarna blijven we je bij de opvolgende rijlessen volgens de door CBR aanbevolen RIS-lesmethode begeleiden & monitoren. Daarbij krijg je auto rijles van een betrouwbare en bevlogen rij-instructeur met veel rijervaring. Er is bij auto rijschool Kaatsheuvel zeker ruimte is voor een dosis humor en een sfeer waar jij je prettig bij voelt. 

Heel belangrijk in de opleiding is dat je geen nummer bent, maar een persoon. Tijdens het leertraject worden bij onze auto rijschool uit Kaatsheuvel ook eventuele ouders of verzorgers betrokken. Zo is het mogelijk dat een ouder een keer meerijdt tijdens een rijles. Zo zijn ouders beter op de hoogte wat hun zoon of dochter leert en kan. Dit omdat steeds meer leerlingen voor hun 18e hun rijbewijs behalen. Daarna volgt tot hun 18e verjaardag 2toDrive. Je gaat dan veelal onder begeleiding van de ouders of verzorgers zelfstandig rijden.

Spreekt dit je aan, neem dan gerust contact met ons op en we coachen je succesvol naar het rijexamen!

 

Waarom LANDER, de auto rijschool voor Kaatsheuvel e.o:

→ HOOGSTE SLAGINGSPERCENTAGE VAN DE REGIO

→ STANDAARD 90 MINUTEN

→ ÉCHT PRIVÉLES

→ BEVOEGD RIJ-INSTRUCTEUR AUTISME, ADHD & ADD

→ RIJOPLEIDING IN STAPPEN (RIS)

→ STOERE FORD FOCUS ST-LINE

→ ROOKVRIJE LESAUTO EN NIET-ROKENDE INSTRUCTEUR

→ PERSOONLIJK & BETROUWBAAR

→ ONTSPANNEN & EFFECTIEF

 

Ben je er klaar voor? Boek nu je proefles >