Autorijschool De Moer

Autorijschool De Moer? LANDER leert je mét plezier goed, zelfstandig en veilig autorijden volgens door CBR aanbevolen lesmethode.

Autorijschool LANDER uit Kaatsheuvel staat voor een vakinhoudelijke, gestructureerde en gedegen rijopleiding. Dat doen we op een geduldige en ontspannen manier. Je krijgt rijles volgens de nieuwste normen op het gebied van veiligheid en milieu. LANDER geeft rijles in een nieuwe BMW X1 die super makkelijk rijdt. Je vindt de autorijschool vooral in Kaatsheuvel, Waalwijk, Sprang-Capelle, Waspik, Loon op Zand, De Moer en Tilburg.

Proefles

Wanneer je voor het eerst begint met rijlessen starten we bij de autorijschool in De Moer met een proefles. Omdat iedereen anders is stellen we bij onze rijschool na deze eerste rijles een leerplan voor je op. Tijdens de opvolgende rijlessen blijven we je volgens de door CBR aanbevolen RIS-lesmethode professioneel begeleiden & monitoren. Je krijgt les van een betrouwbare en bevlogen rij-instructeur met veel rijervaring.

 

Januari-Actie:

Startpakket 10 lesuur normaal van €445 nu €395


Waarom kiezen voor LANDER, de autorijschool voor De Moer e.o.:

→ BEGIN DIRECT, GEEN WACHTLIJST

Door efficiënte en flexibele planning hebben wij geen wachtlijst, dus je kunt bij LANDER gelijk beginnen met lessen! Neem gerust telefonisch contact op of geef in het formulier Proefles Aanmelden op wanneer je graag je eerste rijles wilt. We nemen zo snel mogelijk contact met op en plannen direct samen je eerste rijles in.

→ 90 MINUTEN

Eén uur lestijd is vaak te kort. Zeker wanneer je iets verder gevorderd bent. Daarom duren de reguliere lessen bij onze rijschool vooral 90 minuten. Als je nieuwe onderwerpen hebt aangeleerd, is het fijn om die ook in dezelfde les onder verschillende omstandigheden vaker te kunnen oefenen. Je haalt zo simpelweg het meeste rendement uit je les. Afhankelijk van de persoonlijke situatie bieden we natuurlijk ook lessen van 1 of 2 uur.

→ ÉCHT PRIVÉLES

We besteden de rijles enkel en alleen aan jou. We halen je persoonlijk op en laten je zelf weer terug rijden. Zo begint de rijles op het moment dat je in de lesauto stapt en eindigt pas wanneer je weer terug bent. Jij krijgt zo altijd onze volle aandacht. Daar betaal je toch ook voor?

→ BEVOEGD RIJ-INSTRUCTEUR AUTISME, ADHD & ADD

Opgeleid en gecertificeerd rij-instructeur om leerlingen met Autisme, ADHD of ADD te begeleiden en goed te leren autorijden. LANDER werkt daarbij nauw samen de autoriteit op dit gebied: Spectrum Brabant. LANDER neemt de tijd voor je en zet zich in om je Rijbewijs B te halen.

→ RIJOPLEIDING IN STAPPEN (RIS)

Stap voor stap leer je rijden volgens de door het CBR aanbevolen lesmethode. In je eigen tempo doorloop je met de RIS 4 verschillende modules. Het slagingspercentage hiermee is veel hoger dan bij een gewone rijopleiding, ook de kans dat je in één keer slaagt is bij de Rijopleiding In Stappen veel groter.

→ GRATIS RIS-PRAKTIJKBOEK

Het is goed om je op elke rijles voor te bereiden. Dat doe je met behulp van een dit handige praktijkboek. Hierin staat alles duidelijk uitgelegd wat in de rijles wordt behandeld. Als je dat doet, levert dat tijdwinst op tijdens de werkelijke lessen. Je komt zo maximaal aan het echte rijden toe.

→ BMW X1

Je lest in een stoere BMW X1 waarin je gezien mag worden. Helemaal volgens de laatste trend, met alles aan boord voor een comfortabele en veilige rijles. Zo is de zit iets hoger voor perfect zicht op het overige verkeer, je kijkt op een duidelijk dashboard en deze nieuwe BMW is voorzien van een uitgebreid pakket passieve én actieve veiligheidssystemen. Uiteraard is de lesauto 100% rookvrij.

→ PERSOONLIJK & BETROUWBAAR

Je krijgt persoonlijke begeleiding van een vaste rij-instructeur. Je bent bij ons geen nummer. Bij autorijschool LANDER uit Kaatsheuvel staat de leerling centraal. Vertrouwen en betrouwbaarheid vinden wij belangrijk om een zo optimaal mogelijke leeromgeving voor je te creëren.

→ ONTSPANNEN & EFFECTIEF

Je rijbewijs halen is niet zomaar iets. De rijlessen bij LANDER gaan op een ontspannen en gezellige maar effectieve manier waar zeker ruimte is voor een dosis humor waar jij je prettig bij voelt. Je leert immers het best wanneer je je op je gemak voelt. De lessen krijg je op een tempo die het best bij jou past en die de grootste kans van slagen heeft.

→ FEEDFORWARD

Bij standaard rijlessen wordt vaak alleen ‘feedback’ gegeven en dat kan soms als negatief worden ervaren. Oorzaak is dat feedback alleen op het verleden is gericht, zeg maar in z’n achteruit. Bij autorijschool LANDER werken we vooral in z’n vóóruit ofwel ‘feedforward’ dat juist het toekomstig handelen positief benadrukt. Feedforward is enorm effectief omdat het altijd is gericht op datgene waar we graag beter in willen worden.

Ben je er klaar voor? Boek nu je proefles >

Een reactie plaatsen