Opfriscursus

LANDER is niet alleen een eigentijdse autorijschool voor jongeren. We willen voor álle autobestuurders graag iets betekenen. Zo worden we bijvoorbeeld allemaal ouder en willen zo lang als mogelijk ons rijbewijs behouden. Ook kan het zijn dat er niet zo vaak in de auto wordt gereden en voel je je onzeker in het verkeer. Inparkeren is nog steeds geen succes, het invoegen op de snelweg gaat niet echt vlot en rotondes zijn soms lastig.

Komt dit bekend voor? Geen probleem, je bent écht niet de enige! Er zijn veel bestuurders die onzeker zijn of worden in het steeds drukker wordend verkeer.

We hebben speciaal voor deze bestuurders een opfriscursus auto ontwikkeld, waarin je weer vertrouwd raakt met de auto. Dit bestaat onder andere uit de bijzondere verrichtingen en rijden op de snelweg waardoor je je snel weer zeker gaat voelen in het verkeer. De autorijlessen worden gehouden in onze comfortabele en veilige lesauto, zodat je zeker weet dat er niks fout kan gaan. Tijdens deze ritten worden precies de tips gegeven die van belang zijn. Hierdoor gaat het rijden straks veel gemakkelijker.

In de veilige lesauto gaan we de weg op en brengen we passende kennis én rijvaardigheid bij. Na elke les kijken we samen hoe de opfriscursus is verlopen want zelfstandig autorijden betekent onafhankelijk zijn!

Neem gerust contact met ons op of boek nu de opfriscursus >